fredag 8. februar 2013

Pitapizza med røykelaks

I dag har jeg lyst til å dele et middagstips med dere. Dette er veldig kjapt og greit å lage og en kan lett tilpasse det etter eget ønske og smak. Jeg er veldig glad i røykelaks, og bruker det i mye forskjellig. Men det er ekstra godt når en varmer røykelaksen, som her i denne pitapizzaen.

Du trenger:
Grove pitabrød
Pizzasaus
Røykelaks
Litt rømme
Rødløk
Mozarella
(gjerne fersk)
+ev. annen ost

Smør pizzasaus utover pitabrødene. Legg på opprskåret rødløk, røykelaks og noen klatter med rømme. Legg osten på toppen. Steik på 250grader til osten er smeltet. NB! Ikke legg for mye ost på. Da vil pitabrødet svulme og osten renner av. Server pizzaen sammen med rikelig av søte tomater og oppskåret agurk. 



Ønsker alle lesere en riktig god helg, og en god vinterferie for dere som har det!

1 kommentar:

  1. Åh. Dette må jeg prøve. Elsker laks :) fine bilder :) klems Diana

    SvarSlett