mandag 4. februar 2013

Romantikk-takk eller nei takk...?


Bloggen min er under stadig endring og utbedring ettersom jeg lærer mer. Oppe til venstre finner du nå alle matoppskrifter alfabetisk, og jeg har også lagt ut det jeg har av gratis hekle- og strikkeoppskrifter. Ellers har jeg skrevet litt om bloggen og bakgrunnen for den og jeg har lagt med lenker på diverse nettsteder. Jeg har også lagt inn anbefalinger av strikke- og heklebøker under lenker.Over ser du noen bilder som gjenspeiler litt den stilen jeg har i stua mi. Problemet er at jeg lurer på om jeg er ferdig med denne romantiske stilen. Det er i grunnen litt krise med tanke på hvordan det ser ut hos meg :p


Jeg har lenge jaktet på slike skatter som dette og vært på gjenbruksbutikker og hamstret. Jeg syns jo fortsatt det er fint. Og mye av det er skatter jeg har arvet. Derfor ville jeg aldri kvittet meg med det heller. Men jeg føler jeg har nådd en topp. Skapene er fulle av slikt som dette og jeg er gått lei. Hjelp!

Noen andre som har erfart det samme?


4 kommentarer:

 1. Flotte skatter! De kan du jo fint beholde og bruke selv om du ønsker å endre litt på stilen. Jeg er også veldig glad i gamle ting. Har ikke så mye porselen, men annet "krimskrams". Du er hjertelig velkommen til å ta en titt:)
  Men om du er lei det gamle, kan du jo pakke det ned og hente det fram igjen seinere. Bare beholde noe kanskje.
  Lykke til og en riktig god dag til deg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Eg har pakke ein del ned! Stilen min endrar seg med årstidene, og då er det greit å kunne variere litt med at ikkje alt står framme heile tida!

  SvarSlett
 3. Er litt der selv faktisk, vil jeg ha vekk romantikken?! Har funnet ut at jeg vil ha en kombi, litt romantikk, blandet med det litt røffere, og så en liten dasj med glam, hehe!

  Tusen takk for koselig kommentar, det setter jeg pris på! D har du fått 3 lodd :-)

  SvarSlett
 4. Fin blogg du har forresten, legger meg til jeg :-)

  SvarSlett