Dette er en rett som er enkel å lage og kan varieres på mange forskjellige måter.
Den er grei å bruke når du feks. har litt pølserester i kjøleskapet.
Ingredienser:
(4 porsj.)
Potetstappe
(2 poser om du ikke har tid til å lage selv)
4-5 pølser el. andre kjøttrester
Grønnsaker etter ønske
200g revet ost
4 egg
Lag potetstappe. Del opp grønnsaker i så store biter som du ønsker. Kok nesten møre.
Pisk eggene lett sammen, ha oppi revet ost og bland godt.
Følg så stegene nedfor:
1. Smør potetstappen jevnt i bunnen av en ildfast form.
2. Legg oppi grønnsakene
3. Strø over pølsebiter
4. På toppen smører du ost og eggeblandingen.
5. Sett midt i ovnen på 200 grader i ca. 30min.
VARIANT:
Bruk tomatsausen min fra dette innlegget og bland i pølsene/kjøttet.
Strø ost på toppen og varm til osten er smeltet. Så har en plutselig en helt annen smak.
Strø ost på toppen og varm til osten er smeltet. Så har en plutselig en helt annen smak.
Dette så ut som noe mannen min hadde digget :)
SvarSlettTakk for oppskrift!
Jeg avsluttet en laaang arbeidsdag for noen timer siden og nå er jeg endelig ferdig pakket. Jeg kjenner at en uke med sol og varme kommer til å bli - åh så godt!
Følg med inne hos meg i morgen og i uken som kommer, jeg kommer til å ha ett gedigent gavedryss :)
Fin fredag!
klemklem
Blir sulten av å lese her! :)
SvarSlettTusen takk for at du vil dele oppskriften! Gleder meg til å få den :)
Min e-postadresse er sysleglad@gmail.com.