søndag 15. februar 2015

Lakse- og chiliform


Jeg er veldig fan av middager hvor hele retten er samlet i en form. Praktisk og greit, selv om det nødvendigvis ikke blir den mest bildeskjønne maten. Men til syvende og siste er det vel smaken som betyr mest ;)

Her har dere en fiskerett jeg komponerte for en stund tilbake: 

Lakse- og chiliform 4 porsjoner
ca. 250 g fullkornspasta
300 - 400 g laks i terninger
1/2 rødløk
1 rød chili
1 grønn chili
1 fedd hvitløk
1 boks creme fraiche
1/2 bunt brokkoli
litt revet ost
salt og pepper

Kok pasta som anvist på pakken. Forvell brokkolien ved å koke den opp og la den koke 1-2 min. Has så i kaldt vann. (kan sløyfes men brokkolien holder bedre farge og smak på denne måten). Rens chili, løk og hvitløk. Finhakk og bland dette i creme fraichen. Smak til med salt og pepper. Legg pasta blandet med brokkoli og laksebiter i en ildfast form. Hell over creme fraice blandingen. Strø ost over.
Ha i ovnen i 20 min på 200 grader.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar