fredag 6. september 2013

Loftstue - velkommen inn!


 Til nå har jeg ikke vist så mye bilder fra huset vårt. Det har sine grunner. For det første er jeg absolutt ingen interiørekspert og for det andre er det sjelden at det er så ryddig at det egner seg på foto :P

Men nå etter å ha bodd i huset vårt i tre og et halvt år begynner endelig rommene å bli litt som jeg ønsker å ha dem. Når vi også i tillegg hadde fått rydda litt skikkelig måtte det foreviges. Loftstua vår er egentlig en stor kontrast til stua (kommer bilder av den senere). På loftet har jeg farger og sterke kontraster. Det er også mest brukte møbler. En del som er arvet etter besteforeldrene til mannen min, men og en del loppisfunn. Mannen min er fra Haugesund, og det er her vi dyrker gamle Haugesund by, med både møbler, sildetønne og gamle bilder. Velkommen til en liten titt inn i mitt hjem!

Tapeten er av typen Nordic leaves (nr 301001). 

Den tapenten fortapte jeg meg helt i lenge før vi flyttet inn i huset. Etter innflytting bestemte jeg meg fort for hvilken vegg jeg ville ha den på. Det er vel kanskje ikke vanlig å møblere til tapeten. Det er vel heller vanlig å  tenke tapet til møbelene? Eller hva vet jeg? Men sånn ble det nå :)
På loftstua står all skjønnlitteraturen. Det har blitt en del med årene. Men med små barn i hus blir de ofte stablet litt høyt i bokhylla så ikke noen små søte fingre når dem...


 Sildetønna

 Bilder fra gamle Haugesund by


Disse to gyngestolene er jeg veldig glad i. Den store har jeg fått av en tidligere kollega. Jeg liker så godt treverket i den. Gammelt og slitt. Den lille fikk jeg av min mormor og morfar da jeg fylte 3 år. Har tenkt på å male den, men så har jeg funnet ut at det er jo litt koselig å se alle de stripene og hakkene jeg har laget i den i løpet av min barndom.

3 kommentarer:

 1. Herlig loftstue. Mye lys og god plass-for en lykke:)
  Er opprinnelig fra Haugesund sjøl(bor på Karmøy), så koselig å se detaljene;)
  Enig, tapeten var lekker, og hvorfor ikke ta utgangspunkt iden*smiler
  Ha ei fin helg, her står bryllup på planen:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så koselig med de gamle gyngestolene! vi hadde gyngestol i stua da jeg var liten, så jeg husker at jeg har sett endel "skumle" brødrene Dal-episoder mellom sprinklene i gyngestolen. Hehe!

  SvarSlett