tirsdag 6. august 2013

Vest med flettestrikk


Det er alltid gøy å gi bort barselgaver. Jeg strikket denne vesten til gutten til et vennepar av oss. Den er strikket i babyull og er veldig lun og god. I tillegg er den veldig tøyelig og varer derfor lenge. Et ypperlig plagg å bruke til de små både høst, vinter og vår.

Oppskriften er hentet fra dette heftet til Sandnes garn. (Mod. 7) Det eneste jeg gjorde annerledes var å strikke hele nedre del (helt opp til ermfellingen) av vesten rundt i stedet for i to deler. Mye mindre monteringsarbeid, pluss den ser mye finere ut i sidene. I tillegg laget jeg en kant nederst med vrangbord (1r, 1vr). Jeg strikket opp masker fra kanten på vesten. Men tok litt færre masker. Hvordan du strikker opp masker kan du se her.


Syns det gjør seg veldig med den fine fletten i midten.

Alltid gøy å gi bort helt hjemmelaga gaver. (Inkl. innpakning og kort)


4 kommentarer:

 1. NYDELIG! Både vesten og innpakning;)
  du er god!
  nyt resten av sommeren;) (selv om det øserpøser ute...)
  klem nina

  SvarSlett
 2. Nydelig vest! Nå ble jeg inspirert til å starte på et nytt strikkeprosjekt :) Heldig er den som skal få varme seg i den fine vesten.

  Camilla

  SvarSlett
 3. Takk for du stakk innom bloggen min. For en nydelig vest og nydelig innpakning. Jeg hadde blitt superglad hadde det vært meg som hadde fått en slik gave.

  Her titter sola frem i dag og det bør jeg vel benytte for alt det er verd så i dag tenker jeg at jeg skal vaske vinduer ( herregud så kjedelig!) Ha en super dag. Klem:)

  SvarSlett
 4. Nydelig vest og innpakning! Heldige mottager som får så flott gave!

  SvarSlett