lørdag 6. april 2013

Sekkestolen er ferdig!


Her er endelig resultatet av det store syprosjektet jeg har holdt på med en stund. En sekkestol. Var så fornøyd da jeg fant møbelstoff som matcha den lille, fine sofaen min. Har tatt litt tid fra jeg kjøpte stoffet og til den ble ferdig, så nå er det deilig å endelig ha den på plass i stua. Er egentlig et genialt inventar når en har små barn. Veldig godt for dem å sitte i, men også godt for oss å sitte i / ligge på når vi leker med barna på gulvet. 

Oppskriften er fra Stoff og stil og kan kjøpes her. Koster ikke mer enn 23kr. Da får du fremgangsmåte på stor og liten sekkestol. Her finner du stoffet jeg brukte. Til innestoffet brukte jeg bare bomullslerret. Jeg sydde i tillegg på et håndtak i toppen. Dette stod ikke i oppskriften.

Jeg må nok sy et par til av de små. En til hver av jentene mine. For det blir nok rift om den store. Den var veldig gøy og sy. Tok litt tid å måle opp og klippe ut stoffet. Men så gikk det veldig fort. Gjorde meg litt ekstra flid og lagde en skjult glidelås i bunn. Det kan jeg vise dere hvordan jeg gjør ved en annen anledning. 3 kommentarer:

 1. Du er rå! Den var skikkelig, skikkelig flott! Og passet så godt inn i stua! Å...helt misunnelig jeg;)
  du kan virkelig klappe deg selv på skulderen og nyte syn av unger som koser seg:)
  fin søndagskveld til deg!
  klem nina

  SvarSlett
 2. næh, så superflink du har vert!!! :) klapper i hendene... :)

  Så deilige farger du har!!!! nydelig, lekkert....

  Klems Diana.

  SvarSlett
 3. Så fin sekkestol - og så flink du er som har sydd den selv! Lurt... da kan man jo få akkurat den fargen man ønsker... takk for tipset - kanskje jeg hermer ;) Hyggelig at du la igjen noen ord inne hos meg også. Ha en fin kveld :)

  SvarSlett