mandag 15. oktober 2012

JenterommetNå har jeg knappe to uker igjen til termin og mye går i forberedelser til ny jentebaby i hus. I den forbindelse syns vi det var litt viktig å gjøre litt ekstra stas på storesøster som snart må dele oppmerksomheten vår med ei lita ei. Soverommet hennes har lenge bare vært soveplass, men nå ville vi gjøre litt mer med rommet så hun kan kose seg der inne og føle at det er hennes sted.

Vi gjorde ikke store grepene, men resultatet er vi veldig fornøyd med. Hun har fått nye gardiner, egen lesekrok, ny lampe, boklister, og litt nye skuffer og skap. Lesekroken er vel den jeg la mest arbeid ned i. Møblene vi brukte er fra STUVA-serien til IKEA. De har et oppbevaringsmøbel som kan brukes både som en stor skuff, men også som et bord. (Skuffen under er på hjul og kan dras helt ut, og vips har en også et lite tegnebord). Jeg fikk skåret til en skumpute som jeg sydde et trekk til i lilla cordfløyel. Puta er 3 x 50 x 90cm. Jeg la også antiskli under slik at den ligger støtt når hun kryper inn og ut av kroken. Vi plasserte også en leselampe inni og jeg lagde forheng og tak av nervøs fløyel.  Det henger veldig fint, og kan klippes rett av på kortsidene. Det resulterte i minimalt med syarbeid. Jeg sydde to renner som jeg kunne tre inni gardinsnorer. Disse festet jeg på veggen og i siden på skapet.
Bokhyllene er bildelister fra IKEA.Disse søte bokstavene henger på døra inn til soverommet. 
Kjøpt på Kidsroom - en fantastisk koselig butikk i Haugesund. (www.kidsroom.no)

4 kommentarer:

 1. Hei - kjempe fint rom :) Koooselig lesekrok. Hvor har dere kjøpt gardinene? De var så søte. Jeg er på utkikk etter gardiner/stoff som passer til både jenter og gutter - hos oss deler de rom ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gardinene er fra Princess. Er 30% på ferdige gardinlengder der frem til 17.november. Regner med at tilbudet også gjelder barneartiklene. Veldig greit når de er ferdig sydde og en bare kan henge de rett opp.

   Slett
 2. kjekt at du la igjen hilsen hos meg, så fant jeg deg:))
  Så flott blogg:)
  og for et nydelig jenterom!
  ...likte spesielt godt lekekroken og navneremsa:)

  vi sees:)
  klem

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint det ble!! :)
  Dessverre syr ikke jeg, hadde jeg gjort det, så hadde jeg fått masse inspo fra deg! Du er utrolig dyktig. :)

  SvarSlett