onsdag 22. februar 2012

Potetsalat med smak av karri



Hender det at du har rester av majones, creme fraiche, rømme, kesam el.lingnende. Da kan det være greit å få brukt det til noe før det blir for gammelt. Selv om de har gått ut på dato kan de godt være spisende ennå. Sure melkeprodukter holder seg ofte mye lenger enn datoen på boksen. 
Lukt og smak for å sjekke.

Lag en potetsalat av restene du fant i kjøleskapet. Her er det jeg brukte:


Ingredienser:
10 små poteter
2 vårløk
2-3 ss kesam
2 ss creme fraiche
2-3 ss majones
1 pk currysås (fra McDonalds:)
- kan erstattes med karrikrydder 
eller annet krydder etter ønske
1 ss søt sennep
salt
pepper


Skrell og kok poteter. Legg dem til kjøling mens du blander alle de andre ingrediensene. Husk alltid å smake til! For surt: ta oppi mer søt sennep, ev. litt sukker. For søtt: ha i mer kesam og ev. litt salt.



Kjempegodt til de fleste middagsretter og grillretter. Jeg brukte den til stekt fisk og grønnsaker.

Vel bekomme!

1 kommentar:

  1. Veldig flott blogg du har med mange gode ideer.
    Nå ble også jeg følger hos deg.<3

    Klem fra Kirsten

    SvarSlett