lørdag 1. mars 2014

O herlige vår!


Herlig å kunne avslutte vinterferien og begynne mars med en nydelig vårdag. I dag har vi vært lenge ute i sola. Såpass lenge at jeg kjenner at jeg nå på kvelden sitter med varme kinn etter solsteiken. Deilig! Dette har jeg lengtet lenge etter. Syns vinteren har vært forferdelig trist dette året. Men i dag kom endelig sola. 


Til min store glede fant jeg perleblomster i garasjen som var klare til å settes ut. Nei, jeg tuller ikke. Har hatt løkene stående i potta i garasjen fra i fjor, så begynte de å spire på ny av seg selv. Så da var det bare å sette dem ut og håpe det ikke kommer frost. Har gått bra så langt. Var en veldig praktisk måte å gjøre det på. Jeg har noen hortensiaer som jeg har gjort det samme med. De har også  så smått begynt å spire.I dag rakk jeg bare såvidt å ta bilde av boka jeg tenkte å lese i, før fireåringen ikke hadde kondis til å tegne med gatekrittet alene lenger. Ja, ja. Bedre lykke neste gang... 

Noen som kjenner seg igjen? :)


 Syns kunstverkene til jenta mi ble riktig så tøffe. Måtte forevige dem på et bilde, siden de mest sannsynlig regner bort i løpet av morgendagen.


2 kommentarer:

  1. Skikkelig herlig med sol idag ja, vi får benytte sjansen og bare nyte! Måtte faktisk sette opp terrassedøra for å lufte i stua, så varmt ble d! :) god helg til deg, og la oss håpe at krittet ikke regner bort imorgen ;-)

    SvarSlett