torsdag 21. november 2013

Lilla flodhest - mer hekla dyr


Denne krabaten er et av mange prosjekter som har ligget lenge. Har litt for mange baller i luften når det gjelder håndarbeid, så det ender ofte med en del halvferdige ting. 

Noen som kjenner seg igjen?

Så nå er planen å gjøre mest mulig ferdig. Det fører igjen til litt mindre blogging og mer strikking og hekling. Men det meste kommer nok til å bli dokumentert her inne etterhvert. Er forøvrig snart i mål med alpakka-kofta til meg selv. Det har tatt sin tid...

Oppskriften på denne herlige flodhesten har jeg funnet i boka "Virka glada Amigurumis" av Mia Bengtsson. Den kan kjøpes her.


Jeg har en liten drøm om at jentene mine skal få en hel samling med hjemmehekla dyr. De kommer litt etter litt. Nå har de kenguru, uglemamma og ugleunge, pingvin og flodhest. Ender ofte opp med å gi bort en del av de jeg lager og. Det er utrolig kjekke gaver å gi bort.

5 kommentarer:

 1. Så skjønn den var, flinkis;)
  Takk for fine ord.
  Legger meg til som følger hos deg!
  Ha en finfin torsdag, snart fredag;)

  SvarSlett
 2. Å! Den flodhesten var nydelig :) Liker fargen også veldig godt. JA! Kjenner meg alt for godt igjen når det gjelder å ha litt for mange prosjekter på en gang... Jeg og må følge bloggen din, var utrolig koselig:)

  Håper du har en fin dag
  -Serine

  SvarSlett
 3. Så fin den var. Unger er jo så glad i sånne myke ting, så hvorfor kjøpe når man kan lage selv.
  God helg :)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin,liker også fargen du har valgt..Digger ikea lampene under er,godt
  valg..Enig i at det er vanskelig å finne lamper og ikke minst gardiner:)

  Ha en fin ny uke!!

  Klem -L-

  SvarSlett