mandag 22. april 2013

Høydemål på dørkarm


I mitt barndomshjem var det et sted hvor det var lov å skrible på veggen, eller rettere sagt på dørkarmen. Det var karmen som vendte inn mot kjøkken. Her stod vi støtt og stadig  og målte om vi var blitt noen millimeter lengre siden sist. For her var hele familien møysommelig nedtegnet med høyde og navn. Når vi var barn var det utrolig gøy å følge med på utviklingen.
Denne tradisjonen har jeg lyst til å bringe videre inn i mitt hjem. Så riktignok på en karm vendt inn mot kjøkken har vi nå lagd våre høydemål. Det er stor stas for 3-åringen å se at laaangt der oppe henger far sin bokstav. Mens hun selv kan se ned på lillesøster sin bokstav. For barna vil vi markere hvert hele år. Vi har en lapp med bokstavene våre på som vi flytter på etterhvert som barna vokser. Jeg brukte bare noe enkelt designpapir jeg hadde liggende. Til bursdagen min i år fikk jeg en såkalt stansemaskin (Big shot) som kan kutte til alle slags former en måtte ønske. Så måtte jo bruke den når jeg skulle lage lappene våre med bokstaver.

2 kommentarer:

 1. Så smart :-) Kan tenke meg at barna liker dette veldig godt! Så lekre merker du fikk laget med stansemaskinen!

  SvarSlett
 2. Så fin tradisjon!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg og ikke minst bursdagsgratulasjoner. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett