En enkel, sunn og fantastisk god middag. Den ble en stor suksess hos meg i hvert fall. En ny favoritt. Den kan også lages med green curry paste. Har du dårlig tid kan du bruke frosne grønnsaker.
Red curry kylling wok
(4 pers)
2 kyllingfileter
1 liten løk
1 liten bunt brokkoli
4 store champignong
2 gulrøtter
1 boks kokosmelk
3 ts red curry paste
salt og pepper
Finhakk halvparten av løken. Den andre halvdelen og resten av grønnsakene skjæres i strimler/biter. Del kyllingfileten i strimler. Fres den finhakka løken og curry pasten et par minutter i litt olje. Tilsett kokosmelk. Kok opp. Tilsett kylling og la det koke i 5-6min. Til kyllingen akkurat er gjennomkokt. Ha i resten av grønnsakene og kok videre under lokk til grønnsakene er såvidt møre. Smak til med salt og pepper. Server med ris.
Så koselig blogg du har:) Spennende med matoppskrifter også:) Vil gjerne følge deg videre, så legger meg til som følger:)
SvarSlettFin kveld til deg:)
Klem Elin
Takk for koselig kommentar Elin!
SlettSetter stor pris på at du vil følge meg.
Mvh
Ingrid
Namnam!
SvarSlettAlle i fam er veldig glad i mat som inneholder kokosmelk,
så denne skal vi prøve!:)
klem nina
Jepp, denne skal GARANTERT prøves! Det blir på mandag - hepp hepp!
SvarSlett