mandag 14. januar 2013

Red curry kylling wok




En enkel, sunn og fantastisk god middag. Den ble en stor suksess hos meg i hvert fall. En ny favoritt. Den kan også lages med green curry paste. Har du dårlig tid kan du bruke frosne grønnsaker.


Red curry kylling wok
(4 pers)

2 kyllingfileter
1 liten løk
1 liten bunt brokkoli
4 store champignong
2 gulrøtter
1 boks kokosmelk
3 ts red curry paste
salt og pepper


Finhakk halvparten av løken. Den andre halvdelen og resten av grønnsakene skjæres i strimler/biter. Del kyllingfileten i strimler. Fres den finhakka løken og curry pasten et par minutter i litt olje. Tilsett kokosmelk. Kok opp. Tilsett kylling og la det koke i 5-6min. Til kyllingen akkurat er gjennomkokt. Ha i resten av grønnsakene og kok videre under lokk til grønnsakene er såvidt møre. Smak til med salt og pepper. Server med ris.



4 kommentarer:

  1. Så koselig blogg du har:) Spennende med matoppskrifter også:) Vil gjerne følge deg videre, så legger meg til som følger:)

    Fin kveld til deg:)

    Klem Elin

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for koselig kommentar Elin!
      Setter stor pris på at du vil følge meg.

      Mvh
      Ingrid

      Slett
  2. Namnam!
    Alle i fam er veldig glad i mat som inneholder kokosmelk,
    så denne skal vi prøve!:)
    klem nina

    SvarSlett
  3. Jepp, denne skal GARANTERT prøves! Det blir på mandag - hepp hepp!

    SvarSlett