torsdag 29. november 2012

Årets advendtskalender


Da var årets adventskalender nesten i boks. Jenta mi på snart tre leker med lego i barnehagen og fikk nettopp en liten pakke med friends lego. Denne pakken er det ikke mange bitene i, men hun leker som bare det med dem. Elsker å sitte å pusle med de små bitene. Derfor tenkte jeg at lego var en god ide (selv om hun bare er tre år).

Jeg kjøpte inn en storpakke med lego som jeg da har delt i mange små pakker. Første dag får hun den store boksen til å ha dem i så hun har et sted å oppbevare klossene etterhvert. Ellers har jeg også noen andre gaver med litt hårpynt, smykke og armbånd. I tillegg har jeg også tenkt å bruke noen gaver til aktiviteter. Lørdagene blir det lørdagsgodtet som er gaven.

Jeg er egentlig veldig fan av disse aktivitetskalenderne, hvor en gjør kjekke ting sammen med barna.  Så det blir nok mer av det etterhvert. Men jeg må innrømme at jeg ikke klarer å være så kreativ når de er så små ennå. Føler det er lettere når de blir litt eldre. Er åpen for aktivitetsforslag som jeg kan lagre i minnet til de kommende år! :)

Så skal selvfølgelig gavene opp på den nostalgiske julekalenderen som svigermor har laget til oss. 
Vi hadde en nesten helt lik hjemme hos meg når vi var små, så denne vekker sterke minner både hos mor og far :)5 kommentarer:

 1. Neste år må du legge inn bake og besøk og overnatting hos tante!!!

  SvarSlett
 2. Så søt og fin kalender! :)
  Kan ikke skjønne at du drøyer med aktivitetene jeg har laget ;)
  Er du forresten venninne med Anette G?
  Syns det var noe kjent. Hun er søskenbarnet mitt :)

  SvarSlett
 3. kjempeflott jule kalender du hadde..
  Og ikke minst kjempe fin inpaknings papir og du heldig at du har en så flink svigermor som kan brodere en slik fin kalender.:D
  Ha en fin kveld.

  hilsen Anne - M

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar Anne Margrethe! Setter stor pris på det.
   Ønsker deg en god jul og et godt nytt år!

   Mvh
   Ingrid

   Slett