I dag har jeg lyst å dele oppskrift på en fiskesuppe som jeg laget her om dagen. Ofte har jeg basismåter jeg lager supper på. Så bruker jeg litt det jeg har i hus, og blander kanskje ideer fra forskjellige oppskrifter jeg har prøvd før. Jeg er fryktelig glad i karri og kyllingsuppe. Men denne gang var det torskefilet jeg hadde tatt opp av frysen, så da måtte det bli fiskesuppe. Supper er aldri feil på mørke høstkvelder. Ypperlig foreningsmat er det og.
Til 4 porsjoner trenger du:
500g skinn- og benfri torskefilet
2 gulrøtter
2 små løk
1 eple
1 vårløk
1 liter vann
2 ss smør
1 ss karri
1 terning grønnsaksbuljong
3 dl fløte eller creme fraiche
1-2 ts salt
1 ss hvetemel/maizenna
1-2 ss kaldt vann

Serveres med godt brød til.
Ønsker alle lesere en riktig god helg i morgen!
Det så godt ut,
SvarSlettnå fikk jeg lyst på suppe :)
God helg!
Mmm - så deilig ut!
SvarSlettTakk for oppskrift og inspirasjon!
Klem
Hei Ingrid
SvarSlettNam. dette så veldig godt ut! Elsker fiskesuppe, så tusen takk for oppskrift.
Takk også for koselig ord på bloggen min. Å, nei.. det er en god stund til det kommer fram julepynt hos meg enda, sånn for å berolige deg, he,he. Ha en herlig dag! Klem fra Kaspara
Åh det så veldig godt ut nå en slapp søndag under pleddet! Tusen hjertelig takk for hyggelig kommentar på bidraget mitt i november-utfordringen. Jeg leker og lærer meg dette og blir veldig motivert av å få tilbakemeldinger så det setter jeg stor pris på. Mye mer pris enn det kanskje virker som når jeg er så sent ute med å svare, men jeg strekker ikke helt til alt for tiden, og må samle opp litt i bolker. Håper du har en fin første søndag i advent! Lina
SvarSlett