tag:blogger.com,1999:blog-7416445862927767065.post4343032965828782137..comments2023-10-19T02:47:34.477+02:00Comments on Den første løvetann: Tips til god grovbakstDen første løvetannhttp://www.blogger.com/profile/01397231887601650678noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7416445862927767065.post-31721965319949486902012-07-06T21:01:38.803+02:002012-07-06T21:01:38.803+02:00Jeg skal prøve å få lagd disse rundstykkene om igj...Jeg skal prøve å få lagd disse rundstykkene om igjen en gang og skrive ned hva jeg bruker og hvor mye.<br />Problemet er at jeg stort sett baker på "slump".... <br /><br />Ingrediensene var i hvert fall:<br />- Grovbakstmel 2/3<br />- Hvetemel 1/3<br />- Solsikkekjerner<br />- Linfrø<br />- 2 pk tørrgjær<br />- 1-2 ts malt<br />- olje<br />- varmt vann<br />- litt salt<br />Det var en stor deig hvor jeg endte opp med ca. 36 store rundstykker.<br /><br />Men som sagt - skal prøve å få skrevet ned en oppskrift neste gang jeg baker :DDen første løvetannhttps://www.blogger.com/profile/01397231887601650678noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7416445862927767065.post-3954564487461435842012-07-06T18:43:48.678+02:002012-07-06T18:43:48.678+02:00Og en god oppskrift på gode grove rundstykker hadd...Og en god oppskrift på gode grove rundstykker hadde vært fint :-)Anonymousnoreply@blogger.com